Kort om Bamse Betjents Trafikklub

Undersøgelser viser, at hvad barnet lærer som lille, hænger ved hele livet. Derfor er det en god idé at starte med gode trafikvaner, i en tidlig alder.

Tilmelder du dit barn Bamse Betjents Trafikklub, vil du fremover modtage en spændende trafikmail én gang om måneden. Her finder du sjove trafikopgaver, små trafikøvelser i kan lave træne sammen, malesider og meget mere. Det hele er naturligvis gratis.
Tilmeld mig klubben nu

Syng med og lær om trafik
i vores nye musikvideo

Her kan du se vores maskotter

Bamse Betjent

Bamse Betjent er med når der skal undervises. Bamse Betjent ved alt hvad der er at vide om sikker trafik og hans største mål er, at lære flest mulige børn om trafikreglerne. Bamse Betjent vil gerne lytte til alle børn og forstå hvordan det kan blive endnu sjovere at lære om sikker trafik. Derfor arbejder Bamse Betjent og underviserne hele tiden på at udvikle undervisningen, så den bliver endnu bedre og endnu sjovere.

Frk. Flora

Frk. Flora er Bamse Betjents kæreste. Hun elsker at lære børn, hvordan de skal færdes i trafikken, og hvordan de cykler uden at komme til skade. Hun bor i Bumleby sammen med Bamse Betjent og Benny Brandmand. Hun har selv syet sin røde kjole og elsker blomster. Tilmeld dig Bamse Betjents Trafikklub, og lær hende meget bedre at kende.

Benny Brandmand

Benny Brandmand er chauffør i brandbilen, og det er vigtigt for Benny Brandmand, at lære børnene, hvor vigtigt det er, at være opmærksom på de store lastbiler ude i trafikken, pga. eksempelvis højresvingsulykker. Derfor har han sin brandbil med i str. 1:1. Børn får lov til at komme op i bilen og se, hvor svært det faktisk er, at få øje på en cyklist, når man sidder i en stor lastbil.

Udtalelser

»Vi ser en oplagt mulighed for at gøre en forskel sammen med Børnenes Trafikskole, som kombinerer børn, familie og sikkerhed. Det er jo alt sammen faktorer, som også er centrale for Vestjylland Forsikring«

Direktør i Vestjylland Forsikring

Læring om trafik og færdsel er vigtig for os alle både voksne og børn. Det at kunne færdes sikkert og undgå uheld er altafgørende og derfor er det vigtigt, at vi fra den allertidligste start på livet lærer, hvordan vi skal agere i trafikken. I min tid i politiet har jeg set, hvor vigtigt det er, at børnene lærer nogle helt basale ting om at færdes i trafikken både som fodgænger, cyklist og andre køretøjer og legeredskaber.

Det er først og fremmest forældrenes ansvar, at børnene lærer, hvordan de skal klare sig i trafikken, men det er af stor betydning at børnehaven, skolen og ungdomsskolen hjælper forældrene med børnenes trafikforståelse. ”Læring og viden om trafik – er læring for livet. Derfor skal børnene lære om trafik fra de er helt små.

Fhv. leder af færdselspolitiet i Midt-og Vestjyllands Politi