Skoler

Fokus og indhold:
Børnenes Trafikskole er en mobil trafikskole, der underviser der, hvor børnene er.

Vi har specialiseret os i at undervise igennem leg og bevægelse. Med vores specialdesignede biler gør vi det nemt for børnene at overføre teori til praksis. Vi har stor erfaring i at undervise på skoler og ved events og kan derfor rådgive og komme med ideer til, hvordan undervisning eller event skal afholdes og hvilke baner og biler der kunne være interessante for dig og dit kommende arrangement. Skriv til os, så ringer vi dig op.

Kontakt os

Før skole
5 - 6 år

Undervisningen er baseret på leg og fysisk aktivitet i trygge rammer i institutionen. Vi lærer om at færdes som fodgænger og cyklist, hvordan man sætter sin cykelhjelm rigtigt og ikke mindst hvad trafiktavlerne betyder.
Læs mere her

Skole
0. - 3. klasse

Undervisningen er baseret på leg og fysisk aktivitet i trygge rammer på skolen. Vi lærer at færdes i trafikken som fodgænger og cyklist, hvordan man sætter cykelhjelmen rigtigt, hvordan man undgår højresvingsulykker og meget mere.
Læs mere her

Skole
4. - 6. klasse

Undervisningen er baseret på leg og fysisk aktivitet på skolen, men kan også foregå ude i trafikken. Vi lærer om løbehjul, skateboards og mobiltelefoner i trafikken, men også hvordan man færdes sikkert som fodgænger og cyklist.
Læs mere her

Undervisning på skolerne - en forrygende og lærerig dag, børnene sent vil glemme!